Veelgestelde vragen

FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Heb je een vraag over een artikel, service of bestelling en deze staat hier niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

E-mailadres: info@invitedevents.be
Telefonisch: 0031 (6) 23 92 52 42

Wat zijn Heliumballonnen?

Helium is een niet brandbaar gas. Onze ballonnen (latex) die gevuld worden met helium hebben een zweeftijd van 12 tot 18 uur. Deze zweeftijd kunnen wij verlengen door een speciale vloeistof te gebruiken ook wel Hi-float genoemd. Hiermee zweven de ballonnen ongeveer 3 tot 5 dagen en soms zelfs langer.

Welke kwaliteit ballonnen gebruiken jullie?

Invited Events kiest ervoor om hoofdzakelijk te werken met Sempertex én Qualatex ballonnen. Beide hebben een vergelijkbare kwaliteit. De ballonnen die wij gebruiken voor onze decoraties zijn gemaakt van 100% pure “natural biodegradable latex”. De recycleertijd van onze ballonnen duurt even lang als de recycleertijd van een eikenblad.

Hoe lang blijven ballondecoraties goed?

De ballonnen blijven buiten ongeveer 2 tot 5 dagen en binnen 8 tot 12 dagen (afhankelijk van de (weers)omstandigheden). Dit is ook de termijn dat de ballondecoratie mooi en stevig blijft. Als de ballondecoratie langer dan de 12 dagen staat dan zullen de ballonnen de kleur, glans en stevigheid verliezen. Pas op met extreme warmte, hierdoor kunnen de ballonnen kapot springen.

Wat zijn de bezorgkosten?

In regio Bree berekenen wij standaard € 10,- bezorgkosten. Vanaf Bree berekenen wij €0,40 incl. 21% BTW extra per kilometer (heen- en terugreis). Voor het bezorgen en installeren van de decoratie hanteren wij een tijdsbestek ben ca. 90 minuten (dit ligt aan het product). Na het ontvangst van de door Invited Events geleverde decoratie gaat het risico van beschadiging over op de klant.

Hebben jullie ook een winkel?

Wij hebben helaas geen winkel waar je kunt rond snuffelen.

Wat is jullie werkwijze?

BESTELTERMIJN
Graag de bestelling 14 dagen op voorhand door te geven. Dit ivm de beschikbaarheid van de data en voorbereidingen. Last minute aanvragen proberen we op te vangen zolang dit haalbaar is. Bestellingen kunnen gedaan worden via mail, telefoon of een offerte aanvraag.

BETALING
Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst vragen wij altijd een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Het resterende bedrag kan contant betaald worden bij aflevering van de producten/diensten. Het is belangrijk dat de aanbetaling 14 dagen voor aflevering betaald wordt. Op deze manier kunnen wij direct starten aan de voorbereiding.

ANNULERING
Een annulering van 1 week of minder voor de gewenste datum wordt in rekening gebracht. Dit betekend dat de aanbetaling niet zal worden terugbetaald.

GARANTIE
Na aflevering van onze producten/decoraties ligt de verantwoordelijkheid bij de klant. Een ballon kan altijd kapot springen. Is er iets anders mis met een product? Neem dan direct contact met ons op en we zullen kijken of we met een gepaste oplossing kunnen komen.

BEZORGING
In regio Maaseik berekenen wij standaard € 10,- bezorgkosten. Vanaf Maaseik berekenen wij €0,40 incl. 21% BTW extra per kilometer (heen- en terugreis). Voor het bezorgen en installeren van de decoratie hanteren wij een tijdsbestek van ca. 90 minuten (dit ligt aan het product). Na het ontvangst van de door Invited Events geleverde decoratie gaat het risico van beschadiging over op de klant.

Mijn vraag staat hier niet bij?

6 + 15 =