Werkwijze

Onze werkwijze

BESTELTERMIJN
Graag de bestelling 14 dagen op voorhand door te geven. Dit ivm de beschikbaarheid van de data en voorbereidingen. Last minute aanvragen proberen we op te vangen zolang dit haalbaar is. Bestellingen kunnen gedaan worden via mail, telefoon of een offerte aanvraag.

BETALING
Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst vragen wij altijd een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Het resterende bedrag kan contant betaald worden bij aflevering van de producten/diensten. Het is belangrijk dat de aanbetaling 14 dagen voor aflevering betaald wordt. Op deze manier kunnen wij direct starten aan de voorbereiding.

ANNULERING
Een annulering van 1 week of minder voor de gewenste datum wordt in rekening gebracht. Dit betekend dat de aanbetaling niet zal worden terugbetaald.

GARANTIE
Na aflevering van onze producten/decoraties ligt de verantwoordelijkheid bij de klant. Een ballon kan altijd kapot springen. Is er iets anders mis met een product? Neem dan direct contact met ons op en we zullen kijken of we met een gepaste oplossing kunnen komen.

BEZORGING
In regio Maaseik berekenen wij standaard € 10,- bezorgkosten. Vanaf Maaseik berekenen wij €0,40 incl. 21% BTW extra per kilometer (heen- en terugreis). Voor het bezorgen en installeren van de decoratie hanteren wij een tijdsbestek van ca. 90 minuten (dit ligt aan het product). Na het ontvangst van de door Invited Events geleverde decoratie gaat het risico van beschadiging over op de klant.